Haroun: 'Dankbaar voor de individuele klasse van Refaelov'

Haroun: 'Dankbaar voor de individuele klasse van Refaelov'

08-03-2020 21:25 Laatste update: 22:16

Lior Refaelov schonk Antwerp FC de zege tegen KV Kortrijk met een vrije trap in de linkerbovenhoek. Na de 0-1 zege was Faris Haroun dan ook lovend over Refaelov.

KV Kortrijk wilde zaterdag revanche nemen voor de gemiste bekerfinale tegen Antwerp FC. De match leek lang af te stevenen op een gelijkspel. Diep in de tweede helft maakte Christophe Lepoint een fout op Wesley Hoedt op een heel interessante plaats. De laat ingevallen Lior Refaelov maakte er 0-1 van met een goede vrije trap in de linkerbovenhoek. Een klasseflits van de Israëliër.

Na de match was Faris Haroun, de kapitein van Antwerp FC dan ook lovend over zijn ploeggenoot: “Wij zijn dankbaar dat de individuele klasse van Refaelov ons de drie punten bezorgt", stelde Haroun bij Sporza

Over de match zei Haroun nog het volgende. "We weten dat het nooit gemakkelijk is op het veld van Kortrijk. Bovendien wilden zij revanche voor het verlies in de Beker van België. We zijn niet echt diep moeten gaan om de overwinning te pakken. Zij maakten veel fouten waardoor het spel vaak stillag", aldus de middenvelder van Antwerp.