Godeau over transfer naar KAA Gent: Moeskroen heeft te lang gewacht

Godeau over transfer naar KAA Gent: "Moeskroen heeft te lang gewacht"

06-03-2020 12:45
4

KAA Gent haalde afgelopen winter Bruno Godeau weg bij Moeskroen. Het speelde kort op de bal, want Moeskroen zelf bleef maar wachten om Godeau een nieuw contract te geven.

"Als het ze mij eerder hadden voorgesteld, had ik misschien een nieuw contract getekend", zo geeft Godeau aan bij La Dernière Heure. "Maar in december was het al te laat. Welke signaal geef je mij als je zo lang wacht, na twee goeie seizoenen? Het aanbod van Gent is toen binnengekomen. Ik wilde toen geen verlenging bij Moeskroen meer tekenen."

Moeskroen heeft het vaak moeilijk om sterkhouders te houden. Dat blijkt ook bij Frank Boya en Nathan De Medina. "Het bestuur van Moeskroen onderhandelt daar slecht over. De leiding wacht te lang. Er wordt gezegd dat de club eerst zeker wil zijn van het behoud om te onderhandelen, maar dat is onduidelijk. We weten ook niet wie wat regelt. Aan de ene kant is er Paul Allaerts, aan de andere kant de buitenlandse investeerders. Dat is niet makkelijk."

Godeau heeft zich zijn keuze nog niet beklaagd. "Mijn integratie verliep vlot, dankzij de heel gastvrije groep. Ik ken al enkele spelers zoals Sven Kums en Thomas Kaminski, met wie ik heb samengespeeld. En door de resultaten is de sfeer uitstekend."