'KAA Gent krijgt uitstekend nieuws te horen over Jaremtsjoek'

'KAA Gent krijgt uitstekend nieuws te horen over Jaremtsjoek'

06-03-2020 10:00
5

KAA Gent is aan het toewerken naar Play-Off 1, maar mist met Roman Jaremtsjoek een heel belangrijke pion. Volgens Het Nieuwsblad ligt Jaremtsjoek voor op schema in zijn revalidatie.

Jaremtsjoek keert namelijk in de loop van vrijdag terug uit het Servische Belgrado, waar hij revalideerde in het centrum waar ook onder meer Andriy Yarmolenko en Ivan Perisic ooit verbleven. Door die behandeling kan Jaremtsjoek sneller dan verwacht fit zijn. Volgende week mag hij al terug looptrainingen doen op het veld. KAA Gent wil hem klaarstomen voor de Play-Offs, die pas eind maart beginnen.

Jaremtsjoek stond dit seizoen al achttien keer in de basis in de Jupiler Pro League. Hij scoorde al tien doelpunten. Eind januari werd hij geopereerd aan het hielbeen omdat hij niet voluit kon gaan op de winterstage. Er werd toen nog een revalidatie van ongeveer drie maanden voorspeld. 

Ook Laurent Depoitre sukkelt al enkele maanden met kwaaltjes, waardoor hij tussendoor ook nauwelijks heeft meegetraind. Tegen Cercle Brugge kon hij naar verluidt eindelijk weer pijnvrij spelen.