'Barça-spelers zijn assistent spuugzat na tirade: Verdomme Antoine

'Barça-spelers zijn assistent spuugzat na tirade: "Verdomme Antoine"

03-03-2020 12:30 Laatste update: 12:42
5

De spelers van FC Barcelona hebben de buik nu al vol van Eder Sarabia, de assistent van hoofdtrainer Quique Setién. Sarabia liet zich verbaal flink gelden tijdens de met 2-0 verloren Clásico tegen Real Madrid.

De rechterhand van Setién maakte geregeld een geïrriteerde indruk en veegde onder meer Antoine Griezmann de mantel uit. Dat is te zien op beelden van Cadena COPE. "Die pass had niet naar Busi (Sergio Busquets, red.) gemoeten. Hij moest naar een andere middenvelder", brieste hij over de Franse aanvaller, die volgens Sarabia niet veel later ook een grote kans om zeep hielp. "Verdomme Antoine, blijf weg."

De frustraties van Sarabia namen toe naarmate de wedstrijd in het Estadio Santiago Bernabéu vorderde. Tegen een ander staflid beklaagt hij zich ook over een andere, nog onbekende speler van Barcelona. "Hij doet niets van de dingen die hij zou moeten doen." Het optreden van Sarabia heeft kwaad bloed gezet in de Catalaanse kleedkamer. De spelers zouden hem ongeschikt vinden om het team te leiden.