Lukaku belooft Verschueren: 'Nog twee jaar voor Anderlecht spelen'

Lukaku belooft Verschueren: 'Nog twee jaar voor Anderlecht spelen'

02-03-2020 23:03 Laatste update: 03-03-2020 07:45
11

Romelu Lukaku doet het geweldig bij Internazionale en de Rode Duivels. Onze landgenoot is ongetwijfeld één van de beste aanvallers van zijn generatie. In zijn jonge jaren brak hij door bij RSC Anderlecht. De fans van paars-wit mogen hopen op een terugkeer.

Via zijn Instagram-account hield Lukaku een Q&A met zijn fans. Eén van hen stelde de volgende vraag: 'Wanneer terug RSCA?' Lukaku ging die heikele kwestie niet uit de weg en antwoordde oprecht. '34, denk ik', klonk het. Op zijn 34e plant Lukaku dus terug te keren naar Anderlecht. Dat zou dan in het seizoen 2026-2027 zijn.

Of de uitspraak van Lukaku ook werkelijkheid zal worden, valt nog even af te wachten. De goalgetter valt wel vaker te betrappen op een impulsieve quote. Zo liet hij zich in het verleden al ontvallen dat hij na het komende EK zou stoppen als Rode Duivel. Daar is Lukaku de laatste maanden niet meer op teruggekomen.

Update: Tijdens de Q&A kwam ook de vraag of de aanvaller nog terugkeerde naar paars-wit alvorens zijn schoenen aan de haak te hangen. 'Nog voor minstens twee jaar', was de repliek van Lukaku gericht aan Anderlecht-manager Michael Verschueren. De fans van Anderlecht mogen dus dromen van een terugkeer van Lukaku. Al is dat nog niet voor morgen.