Manchester United haalt tien Club Brugge-spelers door gehaktmolen

Manchester United haalt tien Club Brugge-spelers door gehaktmolen

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 22:45do 27-02-2020 om 22:45

Club Brugge heeft niet voor een stunt gezorgd op het veld van Manchester United. Club viel snel met tien en verloor kansloos met 5-0.

Al van bij het begin was Man United duidelijk de betere ploeg. Mignolet moest in de beginfase verschillende keren redding brengen. Aan de overkant waren er kansjes voor Okereke en Rits, maar zij vonden het doel niet. 

De match was eigenlijk zo goed als over na twintig minuten. Deli maakte dom hands en kreeg meteen rood. Fernandes zette de penalty om en zo begon een lijdensweg voor Club. De tol was heel zwaar, met nog goals voor Ighalo en McTominay voor de rust.

Overbodige tweede helft
Na de pauze lag het tempo een stukje lager, Man U hoefde niet meer en spaarde zich dan ook. Voor Club kwamen Mitrovic, De Ketelaere en Diatta in, maar echt veel impact had dat niet meer.

In de slotfase van de match toonde Club weer zijn zwaktes. Mitrovic voetbalde matig uit en bracht Diatta zo in de problemen. Deze keer was Fred de doelpuntenmaker, en die maakte in blessuretijd ook nog de 5-0. Een forfaitscore dus, een hard maar fair oordeel voor Club Brugge.

Met Club is de laatste Belgische ploeg uitgeschakeld in Europa. KAA Gent legde eerder deze avond al de duimen voor AS Roma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws