Anderlecht vindt oplossing, fans van gesloten tribune kunnen zich verzetten

Anderlecht vindt oplossing, fans van gesloten tribune kunnen zich verzetten

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 15:40wo 26-02-2020 om 15:40

RSC Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor de fans die dreigden de partij tegen Zulte Waregem niet te kunnen zien. Door een beslissing van het Bondsparket moest een deel van de tribunes gesloten worden. Al kunnen de fans uit enkele vakken de partij mogelijk wel bekijken.

Zo kondigt Anderlecht op de officiële website aan dat het een oplossing heeft gevonden. 'Ten gevolge de beslissing van het Bondsparket van de KBVB, moet RSCA de vakken N0, N1, N2, N3, N4, N5 en N6 sluiten voor de fans op zaterdag 7 maart tegen Zulte Waregem. De club zal er alles aan doen om zoveel mogelijk supporters uit de bewuste vakken een nieuwe plaats aan te bieden', klinkt het.

Zo zal Anderlecht fans die de wedstrijd toch willen bekijken van plaats veranderen. 'De vraag is ongetwijfeld groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Gezien de beperkte beschikbare capaciteit zal er, in overleg met de ordediensten, voorrang gegeven worden aan de fans die nooit betrokken geweest zijn met incidenten in het verleden', geeft de club aan.

Fans die de partij toch willen bekijken moeten een formulier invullen op de officiële website van Anderlecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws