Mignolet hoopt: “Man Utd niet in haar dagje en wij moeten heel goed zijn”

Mignolet hoopt: “Man Utd niet in haar dagje en wij moeten heel goed zijn”

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 13:45wo 26-02-2020 om 13:45

Club Brugge reist af naar Old Trafford voor de terugwedstrijd van de 1/16e finales in de Europa League. In het Jan Breydelstadion werd het 1-1. Simon Mignolet hoopt op een stunt.

“Ik kijk er heel hard naar uit”, citeert Het Laatste Nieuws de sluitpost van Club Brugge. “Opnieuw een wedstrijd in Europa waar we het afgelopen jaar al mooie dingen lieten zien. Nu is het kwestie om efficiënt te zijn en ervoor te zorgen dat we doorstoten.”

“We moeten opnieuw hopen dat United niet in haar dagje is en dat wij heel goed zijn. We zijn klaar voor een nieuwe 'finale'", aldus Mignolet. Club Brugge gaat echter gehavend naar Engeland. Aanvoerder Ruud Vormer en sterkhouder Emmanuel Dennis zijn er niet bij. Ook Eder Balanta wordt gemist door schorsing.

"Het is heel erg spijtig dat die jongens er niet bij zijn. Ze zullen er ook alles aan doen om zo snel mogelijk terug te zijn. Maar we hebben eerder dit seizoen al vaak geroteerd. De jongens die hun gaan vervangen zullen de kans met beide handen willen grijpen."

Lees meer over: Europa League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws