Juventus-voorzitter: 'Leugen als ik zeg dat ik nooit aan Guardiola heb gedacht'

Juventus-voorzitter: 'Leugen als ik zeg dat ik nooit aan Guardiola heb gedacht'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 15:27di 25-02-2020 om 15:27

Juventus is in het verleden al meerdere keren in verband gebracht met Manchester City-manager Pep Garduila en voorzitter Andrea Agnelli bevestigt dat hij over een samenwerking nadenkt. Op de korte termijn is dat volgens hem echter niet aan de orde.

Hoewel Guardiola aangaf dat de Europese ban voor Manchester City geen invloed heeft op zijn toekomst, nemen de geruchten over een vertrek uit Engeland toe. Agnelli houdt zich in gesprek met Radio24 op de vlakte of er contact is geweest met de Catalaanse oefenmeester, maar erkent wel dat diens naam is gevallen in Turijn.

"Het zou een leugen zijn als ik nu zou beweren dat ik nooit aan Guardiola heb gedacht", stelt de Juve-preses. "Maar je moet goed kijken naar het moment waarin je zit, zoals iedere professional dat doet. Als iemand heeft aangegeven dat hij gelukkig is met waar hij zit, dan is het moeilijk om tot een transfer te komen."

Agnelli benadrukt daarnaast dat De Oude Dame momenteel geen rede heeft om in zee te gaan met een andere trainer. "We zijn heel gelukkig met Maurizio Sarri. We zitten in een project van drie jaar en zijn ideeën zullen ons steeds sterker maken. Het eerste deel van het seizoen is geweldig verlopen: we staan eerste in de Serie A en eindigden bovenaan in de Champions League-groep. Na dit seizoen gaan we evalueren, maar we staan er goed voor."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws