Dat ging snel! De Cuyper tekent dag na debuut al een nieuw contract

Dat ging snel! De Cuyper tekent dag na debuut al een nieuw contract

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 18:15vr 21-02-2020 om 18:15

Na het deugddoende debuut van Maxim De Cuyper tegen Manchester United, mag de Club Brugge aanhang opnieuw juichen. De jongeling tekende zojuist een nieuw contract tot 2023.

Uit het niets verscheen De Cuyper in de basisopstelling van Club tegen Man United, er zijn makkelijkere wedstrijden om in te debuteren. De 19-jarige middenvelder deed het echter helemaal niet slecht en mag dus hopen op nieuwe speelkansen. Bij Club spelen ze ondertussen kort op de bal, het bestuur schoof de jongeling een nieuw contract voor.

De Cuyper ging er gretig op in, en ligt nu contractueel vast tot en met de zomer van 2023. "Ik ben zeer gelukkig met deze contractverlening. Het was al sinds de U9 van Club Brugge mijn droom om door te stoten tot in het eerste elftal. Dat het nu lukt bij deze ambitieuze club is een beloning voor het harde werk en een motivatie voor de toekomst", aldus de Cuyper op de website van Club Brugge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Hoeveel punten geef jij het debuut van De Cuyper?

(220 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws