Psychologisch voordeel: We weten dat Antwerp ons al in problemen heeft gebracht

Psychologisch voordeel: "We weten dat Antwerp ons al in problemen heeft gebracht"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 17:45vr 21-02-2020 om 17:45

Zaterdagavond proberen Standard Luik en Royal Antwerp FC hun status van (sub)topper eer aan te doen in een onderling duel op Sclessin. Het mentale overwicht ligt misschien wel bij de bezoekers, aangezien Antwerp in de Croky Cup wist te winnen in Luik. Michel Preud'homme vindt dat niet zo bepalend voor het huidige duel.

"We weten dat Antwerp een ploeg is die ons in de problemen heeft gebracht, maar we weten ook dat we hen in moeilijkheden kunnen brengen. Revanche nemen?", vraagt Preud'homme zich af op de persconferentie. "Nee, want dit is een andere competitie. We willen enkel proberen om de lijn van vorige week door te trekken", verwijst de trainer naar de 1-3-overwinning bij KRC Genk.

Door die drie punten kan Play-Off 1 Standard eigenlijk niet meer ontglippen. Toch wil Preud'homme het vel van de beer nog niet verkopen voor hij geschoten is. "We zijn dichter bij onze eerste doelstelling gekomen, maar we zijn er nog niet. Nu moeten we ons focussen op de match van morgen en de overwinning", besluit Preud'homme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie wint op Sclessin?

(331 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws