Wolf optimistisch bij KRC Genk: Daar mogen we best fier op zijn

Wolf optimistisch bij KRC Genk: "Daar mogen we best fier op zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 12:36vr 21-02-2020 om 12:36

Laatste update: vrijdag 21 februari 2020 om 12:49vr 21-02-2020 om 12:49

KRC Genk neemt het vrijdagavond al op tegen KV Kortrijk. Een moeilijke verplaatsing, weet ook coach Hannes Wolf. Genk gaat moeten spelen in moeilijke omstandigheden.

Door het matige veld zal KRC Genk zijn favoriete spel moeilijk kunnen spelen. "De thuisploeg is het gewoon om in die lastige omstandigheden te voetballen. Wij zullen er zelf ook onze manier van spelen niet aan aanpassen, we gaan niet plots alleen maar de lange bal hanteren. Maar we moeten wel oppassen dat de staat van het veld ons in bepaalde situaties niet verrast", benadrukt Wolf bij Het Belang Van Limburg.

Een zege op Kortrijk kan heel belangrijk zijn met het oog op Play-Off 1. "Het is nog geen finale maar wij weten heus wel wat er op het spel staat. Ik hou van de druk die ermee gepaard gaat. Die mag ons niet verlammen maar moet ons zelfs extra energie geven. Ik had bij de winterstop door ons zware programma niet durven denken dat we op dit moment ons lot nog in eigen handen zouden hebben. Daar mogen we best fier op zijn en dat moet ons vertrouwen geven."

KRC Genk heeft amper één puntje voorsprong op KV Mechelen, dat zaterdag een 'makkelijke' thuiswedstrijd krijgt tegen Waasland-Beveren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Genk haalt Play-Off 1

(736 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws