Seck over zijn toekomst bij Antwerp: Dan wordt het een moeilijk verhaal

Seck over zijn toekomst bij Antwerp: "Dan wordt het een moeilijk verhaal"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 10:00vr 21-02-2020 om 10:00

Abdoulaye Seck is de laatste weken aardig op dreef bij Antwerp. Mogelijk belandt hij tegen Standard weer op de bank, want Wesley Hoedt is terug. Seck weet niet of hij volgend seizoen nog speelt voor Antwerp.

Seck begon goed aan het seizoen, maar viel in september uit met een blessure. "Toen ze me zeiden dat ik onder het mes moest en anderhalve maand aan de kant zou staan, ben ik in tranen uitgebarsten. Ik had de goeie vorm én een basisplaats te pakken. Maar ik kon niet meer verder. De pijn was niet meer te harden", legt hij uit bij Gazet Van Antwerpen. 

Seck moest lang wachten op een nieuwe kans. Enkele dagen voor zijn comeback tegen KV Kortrijk zat hij zelfs op de tribune. "Dat was me eerlijk gezegd nooit eerder overkomen. Ofwel speelde ik, ofwel zat ik op de bank of was ik geblesseerd. Maar de tribune... Dat is s hard, hoor. Of ik een uitleg heb gekregen? Neen, toen ik in de kleedkamer mijn naam niet bij de basis- en wisselspelers zag staan, wist ik genoeg. Ik heb me er snel over gezet."

Seck blijft mogelijk maar één seizoen op de Bosuil. "Als ik niet vaker aan de bak kom, wordt het een moeilijk verhaal. Ik moet ook aan mijn toekomst denken. In juni word ik 28. Een voetbalcarrière duurt niet eindeloos lang. Ik heb nog dromen na te jagen, zoals voetballen in een grote competitie. Ik weet dat iedereen van Engeland droomt, maar ik ben een trainingsbeest, en ginds spelen ze alleen maar wedstrijden. Geef mij maar Frankrijk of Duitsland."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Antwerp hem houden?

(495 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws