Mignolet na Man Utd: “Club Brugge was de betere ploeg en dat is al erg mooi”

Mignolet na Man Utd: “Club Brugge was de betere ploeg en dat is al erg mooi”

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 07:14vr 21-02-2020 om 07:14

Club Brugge speelde in eigen huis 1-1 gelijk tegen Manchester United. Na afloop reageerde doelman en assistgever Simon Mignolet tegenover Sporza.

Met een uittrap zorgde Mignolet mee voor de 1-0 van Dennis. . "Het was niet de eerste keer dat we zoiets probeerden dit seizoen. Dennis is heel snel en het lukte mij om de bal er net achter te leggen. Zo op voorsprong komen is mooi en een assist is heel leuk. Toch had ik ook graag de nul gehouden."

De goalie legt alle druk nu bij The Mancunians. “Uiteraard is Manchester United nu de favoriet, maar dat waren ze voor de wedstrijd ook al. Het ligt open en we moeten proberen om daar een gelijkaardige wedstrijd te spelen."

Mignolet vond Club Brugge de betere ploeg tegen de Engelse topclub. "Ik vind het geen gemiste kans. 1-1 tegen Manchester is een goed resultaat. We waren de betere ploeg en dat op zich is al erg mooi. We hadden ook de betere doelkansen en daar mogen we heel tevreden mee zijn."

"Op Old Trafford wordt het natuurlijk nog iets anders, met 80.000 mensen die zitten te kijken en met deze jonge ploeg. Hopelijk kunnen we een resultaat neerzetten en iets meebrengen naar Brugge. Het zou een nieuwe stap kunnen zijn voor dit team”, aldus Mignolet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Mignolet hier gelijk?

(72 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws