Engelse pers na Club Brugge – United: 'Een brutale nacht in Brugge'

Engelse pers na Club Brugge – United: 'Een brutale nacht in Brugge'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 23:50do 20-02-2020 om 23:50

Laatste update: vrijdag 21 februari 2020 om 19:39vr 21-02-2020 om 19:39

Club Brugge hield in de Europa League Manchester United op een 1-1 gelijkspel. En daar mogen vooral de bezoekers blij mee zijn. Dat vindt ook de Engelse media, die zich na een avondje in het Jan Breydelstadion nogmaals het hoofd schudden. 

De BBC zag dat Manchester United het lang moeilijk had op Jan Breydel en achteraf niet ontevreden mag zijn. 'De bezoekers begonnen zwak aan de partij en kwamen op achterstand toen Dennis Romero met een lob te grazen nam. Op het einde mag Manchester United zich de gelukkigste van de twee ploegen noemen. Het scoorde immers het belangrijke uitdoelpunt. United speelde onder het gewenste niveau in zware weersomstandigheden met hevige regen en een sterke wind.

Veel geld en toch arm
The Telegraph maakte United met de grond gelijk. 'Het was 4,5 jaar geleden sinds de laatste ontmoeting in de betoverende Belgische stad. Een mens vraagt zich af wat er veranderd is. United blijft de favoriet om de volgende ronde te bereiken, maar dit was opnieuw zo'n avond waarbij je denkt: na het spenderen van al dat geld, waarom ziet de ploeg er zo verarmd uit.'

'Club Brugge kwam verdiend op voorsprong. Romero toonde nog maar eens waarom hij de tweede keeper van Manchester United is', aldus The Sun. 'De fans van Manchester United had weinig om zich aan op te warmen', voegt de Engelse boulevardkrant er nog aan toe.

Tot slot delen we nog de woorden van Daily Mail. 'De avond begon met een stortregen en eindigde met een hagelstorm. Dat was het weerbericht en dat is misschien wel het meest interessante om te vertellen na een brutale nacht in Brugge. Dit was opnieuw een ongespireerd United onder leiding van Solskjaer.'

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws