'Manchester City krijgt toch nog goed nieuws: Guardiola en Sterling blijven aan'

'Manchester City krijgt toch nog goed nieuws: Guardiola en Sterling blijven aan'

17-02-2020 13:39
4

De op handen zijnde uitsluiting van Manchester City in Europees verband heeft geen invloed op de sportieve toekomst van Pep Guardiola en Raheem Sterling, meent Sky Sports. Volgens het medium zijn de manager en de vleugelaanvaller niet van plan om hun club in de steek te laten.

De UEFA oordeelde vorige week dat Manchester City twee jaar lang de Champions League niet in mag, vanwege gesjoemel met de Financial Fair Play-regels. The Citizens hebben nog de mogelijkheid om in beroep te gaan, maar in Engeland werd er al volop gespeculeerd over een mogelijk vertrek van Guardiola en sleutelspelers als Kevin De Bruyne en Sterling.

Voor Guardiola en Sterling heeft het nieuws uit Nyon in ieder geval geen gevolgen, aldus Sky Sports. De manager ligt nog anderhalf jaar vast en Sterling heeft nog een contract tot de zomer van 2023: het tweetal lijkt van plan om die verbintenissen voorlopig uit te dienen. Volgens het medium heeft Guardiola in een gesprek met de spelersgroep verteld dat hij aan zal blijven.