Makelaar van Vertonghen reageert: De deur staat nog altijd open

Makelaar van Vertonghen reageert: "De deur staat nog altijd open"

07-02-2020 10:45
4

Jan Vertonghen werd woesdag vroeg gewisseld bij Tottenham in de bekermatch tegen Southampton. Vertonghen was duidelijk aangeslagen, en dat zorgde voor beklijvende beelden op de bank. Zijn makelaar Tom De Mul reageert.

"Het is in mijn ogen wat te groot gemaakt", aldus De Mul bij Het Laatste Nieuws. "Jan was gewoon teleurgesteld op het moment van zijn vervanging. Over zijn prestatie, over die van het team. Hij wil nog mooie resultaten halen met Spurs na een moeilijke start. Een Europa League- of een Champions Leagueticket, of in dit geval de FA Cup winnen."

Vertonghen is zeker niet klaar om een stapje terug te zetten. "Hij is 32, maar hij is nog zo ambitieus. Hij wil nog zoveel. Het EK is bijvoorbeeld een superprioriteit. Dat is het knappe aan hem. Hij wil zo lang mogelijk op het hoogste niveau spelen in een topcompetitie, niet uitbollen. Hij heeft nog enorm veel honger."

Over zijn toekomst weet De Mul echter nog niets. Vertonghen is in de zomer einde contract. "We hebben op dit moment geen akkoord met Tottenham, maar ik sluit niets uit. We zetten alles op een rijtje. Er is veel interesse voor Jan, zeker als vrije speler, maar Tottenham blijft voor ons ook een interessante optie. De deur staat nog altijd open."