Zwaarder geblesseerd dan gedacht? Vreemde foto Vanaken duikt op

Zwaarder geblesseerd dan gedacht? Vreemde foto Vanaken duikt op

05-02-2020 20:40
7

Club Brugge neemt het woensdagavond in de Croky Cup op tegen Zulte Waregem. Even was er nog de vraag of Hans Vanaken met zijn handsblessure fit zou geraken. De middenvelder begint in de basis, maar is hij wel helemaal klaar?

Zo plaatste Club Brugge voor de partij nog een foto van Vanaken, samen met ex-ploegmaat Jelle Vossen online. Opvallend, de ferm ingepakte arm van Vanaken.

Tijdens de wedstrijd tegen Antwerp blesseerde Vanaken zich aan de pols. Nog tijdens de partij tegen Antwerp liet Vanaken zijn pols stevig inpakken, maar de pijn bleef aanwezig. Verder onderzoek wees aan dat Vanaken enkele barstjes had in de hand. Afgaande op de foto is het nog maar de vraag of Vanaken ook helemaal voluit kan gaan woensdagavond.

Vanaken is de enige speler van Club die dit seizoen al in elke wedstrijd heeft meegespeeld. Enkel in de bekerwedstrijd tegen Francs Borains stond hij niet aan de aftrap, maar viel hij in de tweede helft wel nog in. In de competitie startte hij in alle 24 matchen en werd hij zelfs nog maar twee keer gewisseld