Heibel in kleedkamer Antwerp? Hoedt spaart Lamkel Zé alweer niet

Heibel in kleedkamer Antwerp? Hoedt spaart Lamkel Zé alweer niet

02-02-2020 21:25
14

De sfeer in de kleedkamer van Antwerp lijkt dezer dagen niet al te best. Didier Lamkel Zé wordt zo stilaan uitgespuwd door zijn ploegmaats. Vooral Wesley Hoedt spaart de kritiek niet.

Lamkel Zé plaatste deze week nog een foto op Instagram waarin hij Club Brugge viseerde en Blauw-Zwart 'wankers' (rukkers) noemde. Dat werd hem niet in dank afgenomen door de supporters van Club Brugge, die hem een hele wedstrijd op de korrel namen. De Kameroener speelde ook een barslechte partij tegen de Bruggelingen.

Hoedt had dan ook geen positief woord te vertellen over zijn ploegmaat. Na de partij haalde bij het terugkeren richting de kleedkamer flink uit naar Lamkel Zé. Dat werd ook in beeld gebracht door Sportweekend. "Hij wil praten als een grote jongen. Instagram enzo... En dan speelt hij zo'n wedstrijd. Verdomme", klonk het.

Het is niet de eerste keer dat Hoedt uithaalt naar de Kameroener, die al meer fratsen achter zijn naam heeft staan. Het mag duidelijk zijn, de sfeer is niet opperbest bij Antwerp momenteel.