Sky Sports meldt 'done deal': Fernandes vliegt naar Engeland voor medische keuring

Sky Sports meldt 'done deal': Fernandes vliegt naar Engeland voor medische keuring

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 11:25wo 29-01-2020 om 11:25

De langlopende transfersoap tussen Bruno Fernandes, Sporting Portugal en Manchester United is eindelijk tot een eind gekomen. De middenvelder vertrekt voor 55 miljoen euro naar Engeland.

Sky Sports maakt woensdagochtend melding van de 'done deal' en vertelt dat de Portugees op het vliegtuig naar Manchester stapt om daar morgen een medische keuring te ondergaan. De beide ploegen hebben een akkoord van 55 miljoen euro bereikt, een transfersom die aan de hand van bonussen nog verder kan oplopen met zo'n 25 miljoen. Volgens The Telegraph kan de creatieveling aanstaande zaterdag al debuteren op Old Trafford, wanneer United het opneemt tegen Wolverhampton Wanderers.

Fernandes staat op het punt om een contract voor vier en een half jaar te ondertekenen in Engeland, waarbij er nog een optie op nog eens twaalf maanden ligt. Eerder op de dinsdag kwam naar buiten dat FC Barcelona ook maar dan concrete interesse had voor de spelmaker van Sporting, waardoor United er alles aan gelegen was om de deal zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. De club verhoogde het bod en heeft nu dus een akkoord bereikt. Wanneer er geen complicaties ontstaan op de medische keuring, is Fernandes op korte termijn een Red Devil.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws