Gouden Schoen geen nadeel volgens Clement: Bij Izquierdo was dat ander verhaal

Gouden Schoen geen nadeel volgens Clement: "Bij Izquierdo was dat ander verhaal"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 18:47vr 17-01-2020 om 18:47

Het Gala van de Gouden Schoen ligt nog maar net achter ons en de competitie staat al voor de deur. Club Brugge is amper uitgefeest na de vele prijzen en trekt zondag naar Anderlecht voor een moelijke match. Volgens coach Philippe Clement zullen de festiviteiten weinig invloed hebben de prestatie van Blauw-Zwart.

“Dat mag geen probleem vormen, zeker niet als je ziet wie gewonnen heeft", vertelde Clement aan Het Nieuwsblad. "Toen Izquierdo De Gouden Schoen won, was dat toch een ander verhaal dan bij Hans. Daarom heeft hij ook een tweede keer gewonnen. Vanaken is heel stabiel. Het klopt dat hij van woensdag op donderdag minder geslapen heeft, maar nu ligt hij waarschijnlijk in zijn bed om uit te rusten. Zo is hij wel. Club Brugge is tegenwoordig ook meer gewoon om prijzen te winnen. Dan ga je daar op een andere manier mee om."

Club Brugge is uiteraard torenhoog favoriet voor de match tegen Anderlecht. In december won Blauw-Zwart nog met 0-2 in het Lotto Park.  "We wonnen al twee keer in één jaar: dat is op zich uniek. Zeker als je de geschiedenis van die matchen kent. Die reeks willen we verderzetten, al is die match nu niet belangrijker dan een duel tegen pakweg Kortrijk of Zulte Waregem. Anderlecht heeft in de competitie niet meer verloren sinds november. Het is daar veel stabieler geworden. En ze hebben nu twee weken de tijd gehad om die match tegen ons voor te bereiden", besloot Clement.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws