De Ketelaere speelt bij de club van zijn hart: Zat drie jaar in de spionkop

De Ketelaere speelt bij de club van zijn hart: "Zat drie jaar in de spionkop"

09-01-2020 09:45
4

Charles De Ketelaere staat in 2020 voor het jaar van de bevestiging. De jonge middenvelder krijgt dit seizoen zijn kans en leeft zijn droom bij de club van zijn hart.

De Ketelaere is een echte Club Brugge fan, hij moedigde de ploeg waar hij nu onder contract staat al vanop jonge leeftijd aan vanuit de spionkop.  "Ik ging te voet naar het stadion, het was helemaal niet ver van waar ik ben opgegroeid. Elke thuiswedstrijd ging ik de ploeg aanmoedigen, ik stond drie jaar in de spionkop met mijn broer. Ik had er meer stress dan nu", vertelt hij tegenover het Het Laatste Nieuws.

Als trouwe fan had De Ketelaere ook zijn favoriete spelers. "Vadis Odjidja, Ryan Donk en Thomas Meunier, daar keek ik naar op. Zij hadden een uitstraling als ze op het veld kwamen. De flair en het charisma waarmee ze voetbalde…dat was mooi om te zien."

Over alle competities heen kreeg De Ketelaere dit seizoen dertien keer zijn kans, scoren lukte nog niet maar hij speelde wel al in de Champions League tegen onder meer PSG en Real Madrid.