KV Oostende reageert bijzonder tevreden na komst van speler Club Brugge

KV Oostende reageert bijzonder tevreden na komst van speler Club Brugge

03-01-2020 23:16
1

KV Oostende wist zich vrijdag te versterken met Amadou Sagna. De jonge Senegalese flankaanvaller wordt gehuurd van Club Brugge, waar hij niet aan spelen toekwam. Bij KVO is men bijzonder tevreden met zijn komst.

KVO stelt de flankaanvaller op de clubwebsite ook voor als de vervanger van Fernando Canesin, die richting Brazilië is vertrokken. "We hebben altijd gezegd dat als er een speler vertrekt, hij wordt vervangen. Sagna kan dus worden gezien als een vervanger voor Fernando Canesin én hij kan zowel links als rechts uit de voeten", zegt sportief manager Guy Ghysel.

Ze verwachten ook veel van Sagna. "Hij is bovendien leergierig en heeft de juiste mentaliteit. Door de hevige concurrentie bij Club speelde hij er nog geen officiële wedstrijden, maar men is daar wél overtuigd van zijn talent. Anders zit je bijvoorbeeld ook niet op de bank in de Champions League tegen Real Madrid", klinkt het.

"Club wilde hem uitlenen om zo speelminuten te kunnen vergaren en bij ons kan dat. Beide clubs én de speler kunnen er maar wel bij varen. We zijn dan ook zeer tevreden met zijn komst", aldus Ghysel.