TOPPER! Haalt Standard het van matig Anderlecht? Mooie promotie!

TOPPER! Haalt Standard het van matig Anderlecht? Mooie promotie!

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 20:00za 14-12-2019 om 20:00

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 13:29zo 15-12-2019 om 13:29

Zondag staan Standard en RSC Anderlecht tegenover elkaar. Een derby van twee aartsrivalen. Standard is de grote favoriet voor de partij en mag hopen op de drie punten. Bookmaker Ladbrokes geeft ook een grote promotie voor deze partij.

TOPPER! Standard haalt het van matig Anderlecht: GIGANTISCHE PROMOTIE!

Zo krijg je maar liefst 6 keer je inzet terug wanneer Standard weet te winnen van RSC Anderlecht. Een uitslag waar wij wel in geloven. De Rouches zijn met goede reden de favoriet om de partij te winnen. Geloof jij er ook in?

Lees meer onder de afbeelding.

Tegen de Brusselaars zal Standard het zonder Mehdi Carcela en Paul-José Mpoku moeten doen. Het duo pakte een rode kaart op de afgelopen speeldag en dreigt nu geschorst te zijn. Toch is er weinig reden om ook angstig te zijn voor de bezoekers.

De Rouches verliezen namelijk amper v an Anderlecht in eigen huis, dat gebeurde slechts 1 keer in de laatste 6 thuiswedstrijden. De 3 laatste thuiswedstrijden kon het dan weer winnen van paars-wit.

Anderlecht
Bij Anderlecht is er ook echt geen reden om met vertrouwen toe te leven naar de partij. Het moet absoluut punten sprokkelen om Play-Off 1 te halen, maar blijft maar sukkelen. Ook tegen KV Kortrijk raakte het afgelopen weekend niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Buitenshuis hebben de Brusselaars het ook bijzonder moeilijk, met amper 2 overwinningen in de 8 gespeelde uitwedstrijden. Dat het in die 8 partijen ook amper 9 keer kon scoren, helpt uiteraard niet. Daarnaast zit paars-wit al zeker zonder Philippe Sandler en mogelijk ook zonder Vincent Kompany en Nacer Chadli. Daar kan Standard van profiteren.

TOPPER! Standard haalt het van matig Anderlecht: GIGANTISCHE PROMOTIE!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wint Standard van Anderlecht?

Ja
62%
Nee
38%
(506 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws