De Witte (KAA Gent) houdt zijn hart vast voor vertrek van gouden duo

De Witte (KAA Gent) houdt zijn hart vast voor vertrek van gouden duo

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 11:00vr 13-12-2019 om 11:00

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 11:00vr 13-12-2019 om 11:00

Het gaat uitstekend bij KAA Gent. Gent staat tweede in de competitie én stootte als groepswinnaar door in de Europa League. Voorzitter Ivan De Witte hoopt wel dat er geen topspelers vertrekken in de winter. 

"We zijn heel blij dat we de groepswinst hebben kunnen pakken", aldus een trotse voorzitter bij Sporza. "Dat is een goeie prestatie voor het Belgisch voetbal. Ik hoop nu op een haalbare tegenstander of een grote naam. Liefst eentje waarvan we kunnen winnen zodat we een ronde verder kunnen gaan. Maar als dat niet het geval is, geef ons dat maar een heel mooie tegenstander. Ik vind dat deze ploeg dat verdient."

Van titelambities wil De Witte voorlopig niet spreken. "Dat is toch nog een beetje te vroeg. Laat ons nog niet te veel dromen. Ik kijk wel al uit naar de match van 22 december thuis tegen Club. Het zal heel moeilijk worden. Ik vind Club Brugge zeer goed dit jaar. Ze hebben een schitterend elftal waar veel kwaliteit in zit. Ik denk dat het een geweldige wedstrijd zal worden."

De kern samenhouden wordt nu de boodschap bij KAA Gent. "Je weet dat er altijd iets kan gebeuren. Het is aan ons om de kern samen te houden. Dat is inderdaad vooral de zaak van David en Jaremtsjoek. Maar wij zijn toch nog altijd een club die financieel aan de centen denkt en die geen risico's zal nemen met contracten die we niet aankunnen."

Poll

Doet Gent mee voor de titel?

(989 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws