Zidane na Club Brugge: “Na 15 minuten geraakten we onder hun druk uit”

Zidane na Club Brugge: “Na 15 minuten geraakten we onder hun druk uit”

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 16:46do 12-12-2019 om 16:46

Club Brugge heeft met 1-3 verloren van Real Madrid. Na afloop reageerde coach Zinédine Zidane over de Champions League-wedstrijd.

Zidane vond de zege van Real Madrid verdiend. “Ik denk dat dit een verdiende zege was. We hebben de kansen die we kregen goed afgewerkt. Het was een moeilijk begin, maar na 15 minuten geraakten we onder hun druk uit. Club Brugge heeft goed gespeeld in de eerste helft, maar in de tweede helft waren wij beter.”

Braziliaanse talenten Rodrygo en Vincius toonden zich en pikten een doelpuntje mee. “Ik ben blij dat Rodrygo en Vinicius Junior hun doelpunt meepikten. Maar nog belangrijker is dat ze een goede match speelden. Ik ben heel tevreden, nu is het tijd om te rusten.”

Voor Real Madrid stond de tweede plek in de groep al vast. “We wisten dat er voor ons niets op het spel stond, behalve het imago van de club. We hebben de match toch ernstig aangepakt. Het belangrijkste is dat we drie punten pakken, we zetten onze winnende reeks voort”, wordt Zizou geciteerd door Metro Time.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws