Anderlecht slaat Murillo aan de haak: Veel mensen waren verrast

Anderlecht slaat Murillo aan de haak: "Veel mensen waren verrast"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 11:15do 12-12-2019 om 11:15

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 11:32do 12-12-2019 om 11:32

Anderlecht speelde vorige week op de verrassing door al een wintertransfer bekend te maken. Michael Amir Murillo moet de nieuwe rechtsachter worden. Zijn makelaar Edgar Carles is alvast opgetogen.

"In Panama was de transfer van Amir groot nieuws", aldus Carles bij Sport/VoetbalMagazine. "Veel mensen waren blij en tegelijk ook verrast. Panamese journalisten zijn meestal van alles op de hoogte, maar deze keer konden we alles geheim houden tot de officiële aankondiging van de twee clubs. Alle partijen zijn tevreden dat de onderhandelingen niet uitgelekt zijn."

Murillo was in de zomer al gegeerd, maar mocht niet weg van zijn club New York Red Bulls. "In de zomer staan clubs uit de MLS niet graag spelers af want in die periode is de transfermarkt slechts een maand open. Daarom is het niets geworden. Er was ook interesse vanuit de MLS zelf, maar ons standpunt was duidelijk: we wilden naar Europa om sportief en financieel een stap vooruit te zetten."

Murillo komt wel niet op het beste moment naar Anderlecht, dat pas elfde staat in de Jupiler Pro League. "Dat het nu slecht gaat met Anderlecht? De dingen zullen snel beter worden - er is geen reden om daar aan te twijfelen. Deze situatie is een opportuniteit voor iedereen", besluit Carles.

Poll

Is Murillo een aanwinst?

(578 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws