Lukaku zorgt tegen Barça voor spannende CL-kraker: gigantische promotie!

Lukaku zorgt tegen Barça voor spannende CL-kraker: gigantische promotie!

09-12-2019 22:00 Laatste update: 10-12-2019 13:06

Op de laatste speeldag van de Champions Leaguegroepsfase krijgen we nog een kraker tussen Barcelona en Internazionale. Sowieso al een spannende confrontatie. Bij Ladbrokes heeft men dan ook nog een mooie promotie klaar voor deze partij.

Lukaku zorgt tegen Barça voor spannende CL-kraker: gigantische promotie!

De bookmaker geeft jou de kans om maar liefst zes keer je inzet te verdienen. Daarvoor moet OF Barcelona OF Inter winnen. Een grote kans dus! Worden het de Catalanen of toch thuisploeg Inter? Lees onder de afbeelding onze voorspelling.

Barcelona
Barcelona kan niet meer achterhaald worden en is al zeker van de eerste plek in Groep F. Met elf punten staat de club vier punten los van tegenstander Internazionale en Borussia Dortmund. Voor de ploeg van Romelu Lukaku staat er dinsdag nog genoeg op het spel, aangezien Borussia Dortmund het in het eigen Signal Iduna Park opneemt tegen Slavia Praag en de tweede plek nog over kan nemen.

Dat men bij Barcelona winst niet absoluut noodzakelijk vindt, is ook duidelijk in de selectie. Geen Lionel Messi in de selectie. Hij is thuis achtergebleven. Ook Gerard Pique, Sergi Roberto, Ousmane Dembélé, Arthur Melo, Jordi Alba en Nelson Semedo ontbreken. Kan Internazionale daar nu van profiteren?

Internazionale
Voor Inter is het dinsdag nog van moeten. Het mag niet rekenen op puntenverlies van Dortmund tegen Slavia Praag en moet dus vol voor de drie punten gaan. Makkelijker gezegd dan gedaan, al spreekt de selectie van Barcelona (zoals hierboven beschreven) wel in het voordeel van de Italianen.

Inter is ook in een bijzonder goede vorm. In Italië staat het op kop in de competitie en in de Champions League blijft het de weg naar doel bijzonder makkelijk vinden. In de laatste 3 CL-partijen scoorde het telkens 2 keer. Nu moet het dat ook proberen doen tegen de onuitgegeven defensie van Barça.

Conclusie
Wij geloven wel in een overwinning van Romelu Lukaku en zijn ploegmaats. De statistieken spreken iets in het voordeel van Barça, maar dat is dan wel het Barcelona met spelers zoals Messi en Pique. Die zijn er nu niet bij, waar Inter volgens ons van zal profiteren.

Winst voor de Italianen staat momenteel op een odd van 1,53, maar dankzij de promotie van Ladbrokes kan je dus maar liefst 6(!) keer je inzet verdienen!

Lukaku zorgt tegen Barça voor spannende CL-kraker: gigantische promotie!

Gok met mate, 18+.

No Poll