Lamkel Zé legt viering uit: Had dat briefje gekregen van fans

Lamkel Zé legt viering uit: "Had dat briefje gekregen van fans"

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 09:28za 07-12-2019 om 09:28

Laatste update: zaterdag 7 december 2019 om 09:29za 07-12-2019 om 09:29

Lamkel Zé stal de show bij Antwerp in de 0-4 zege op het veld van Waasland-Beveren. Met twee doelpunten leverde de middenvelder een glansprestatie af.

Lamkel Zé barst van het zelfvertrouwen. "Als ik mezelf punten moet geven voor deze wedstrijd, zou ik zeggen: tien op tien. Ik heb de echte Lamkel Zé laten zien op het veld, met dank aan mijn ploegmaats natuurlijk. Het is dankzij hen en de staff en de coach dat ik dit kan doen."

De middenvelder laat zich ook uit over het akkefietje met Bölöni. "Er is overigens geen probleem tussen mij en de coach. Ik had gewoon uitleg gevraagd (over zijn plek op de bank tegen KV Mechelen, red.) en hij heeft daar antwoord op gegeven. Dat ligt nu achter ons.”

LZ7
"Ik hou ervan om grapjes te maken, op en naast het veld”, gaat Lamkel Zé verder. “De coach vindt dat ik wat te veel grappen maak, maar dat is wie ik ben. Maar er is een tijd om te lachen en een tijd om ernstig te zijn. Als ik op het veld kom, ben ik ernstig."

"Dat briefje met ‘LZ7’ had ik gekregen van supporters, omdat ik bij het scoren vaak mijn truitje uittrek en dan een gele kaart krijg. Daarom kwamen ze met de oplossing van dat briefje", legde matchwinnaar Lamkel Zé aan Sporza uit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws