Moet Antwerp vrezen? 'Portugese topclub zag Lamkel Zé van dichtbij aan het werk'

Moet Antwerp vrezen? 'Portugese topclub zag Lamkel Zé van dichtbij aan het werk'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 23:44vr 06-12-2019 om 23:44

Didier Lamkel Zé heeft zich de laatste weken in de kijker gespeeld. In de goede en slechte zin. De Kameroener haalt weleens fratsen uit, maar etaleert ook wel vaker zijn klasse. In het buitenland kent men hem ondertussen ook.

Er bestaat geen twijfel over dat verschillende clubs de Kameroener in de gaten houden. Het Nieuwsblad meldt dat FC Porto alvast één van die clubs is. Sergio Conceição, oud-speler van Standard en momenteel trainer van Porto, was een tijdje geleden nog op de Bosuil op uitnodiging van D'Onofrio.

De Portugees zag Lamkel Zé aan het werk in het 2-2 gelijkspel tegen Standard. Na die wedstrijd sprak de trainer van Porto ook even kort met Lamkel Zé. Om hem eventueel al warm te maken voor een transfer?

Tot een bod bij Antwerp kwam het naar verluidt nog niet. Antwerp lijkt ook niet meteen van plan om Lamkel Zé deze winter al van de hand te doen. Komende zomer zouden er wel verschillende clubs zich kunnen aanbieden bij Antwerp en Lamkel Zé. Daar zal Porto er mogelijk ook één van zijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws