Murillo dolblij met overstap naar Anderlecht, zeker na goed woordje van Kljestan

Murillo dolblij met overstap naar Anderlecht, zeker na goed woordje van Kljestan

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 21:01vr 06-12-2019 om 21:01

Met Amir Murillo heeft RSC Anderlecht een nieuwe rechtsachter in huis gehaald. De Panamese international komt over van NY Red Bulls. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot 2023 bij de club. De Panamees kan alvast niet wachten om eraan te beginnen bij paars-wit.

"Ik ben razend enthousiast over de kans die ik bij Anderlecht krijg", zegt de 36-voudig international op de webstek van Anderlecht. "Dit is een club met een rijke geschiedenis, die nu misschien wel even door een lastige periode gaat, maar ik ben naar hier gekomen om het team te helpen."

Michael Verschueren was al enthousiast met zijn komst. Murillo gelooft ook dat hij Anderlecht kan helpen. "Als international en in de MLS deed ik al flink wat ervaring op. Nu wil ik hier ontzettend hard werken om de volgende stappen in mijn carrière te kunnen zetten", vertelt hij.

Murillo kijkt er zeker naar uit na enkele lovende woorden van ex-ploegmaat Sacha Kljestan over Anderlecht. "Ik kijk er naar uit om na Nieuwjaar in dit stadion te spelen. RSCA heeft fantastische fans, hoorde ik van Sacha. Ik hoop hen blij te maken", besluit Murillo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws