Anderlecht geeft moed niet op na loting tegen Club Brugge in Croky Cup

Anderlecht geeft moed niet op na loting tegen Club Brugge in Croky Cup

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 20:16vr 06-12-2019 om 20:16

Binnenkort staat er een prachtige kraker op het programma in de Croky Cup. In de kwartfinales mag RSC Anderlecht aartsrivaal Club Brugge ontvangen. Geen makkelijke opdracht, al vindt Frank Vercauteren de Brusselaars ook niet kansloos.

Dat het niet makkelijk zal worden, beseft de trainer van Anderlecht echter ook. "Men zegt altijd dat de beker de kortste weg is naar Europa, maar het is ook de moeilijkste weg", geeft hij aan bij La Dernière Heure.

Het moet binnenkort dus absoluut voorbij Club Brugge, al kan dat volgens Vercauteren wel. "Als we de beker willen winnen, zullen we de beste teams moeten kloppen. Misschien is het zelfs beter dat we nu Club tegenkomen dan in de finale", geeft Vercauteren aan.

De wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht wordt vermoedelijk op 19 december gespeeld. Eén maand later, op 19 januari, mag Anderlecht de Bruggelingen ook ontvangen in de competitie. Eerder dit seizoen verloor Anderlecht met 2-1 van Club Brugge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie zie jij de halve finales van de Croky Cup halen? đŸ€” #JPL #CrokyCup #Union #KVKortrijk #RSCA #RSCAnderlecht #ClubBrugge #ZulteWaregem #Charleroi #Standard #Antwerp

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Stoot Anderlecht door naar de halve finales?

(206 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws