Update: Entourage klinkt optimistisch: Dimata speelt zeker nog in 2019

Update: Entourage klinkt optimistisch: "Dimata speelt zeker nog in 2019"

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 17:16di 03-12-2019 om 17:16

Laatste update: woensdag 4 december 2019 om 15:18wo 04-12-2019 om 15:18

RSC Anderlecht heeft de voorbije weken met heel wat blessureleed te maken gekregen. Vincent Kompany werd al gerecupereerd en weldra volgen er nog een aantal anderen. De meest opvallende naam die zijn comeback bij Anderlecht kan vieren, is Nany Dimata.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Dimata dinsdag voor het eerst de groepstrainingen hervat. De Anderlecht-spits speelde sinds februari geen officiële wedstrijd meer nadat een knieblessure roet in het eten gooide. Na een operatie en een lange revalidatie lijkt Dimata stilaan klaar om de intensiteit op te drijven.

De voorbije weken en maanden was er van Dimata nauwelijks een spoor bij Anderlecht. Dat komt doordat de aanvaller zijn revalidatie voornamelijk in Frankrijk verzorgde. Via Instagram doet Dimata de Anderlecht-fans alvast dromen van een snelle terugkeer. 'I'm gonna be back very soon', klinkt het. Paars-wit kan in het aanvallende compartiment alvast een kwaliteitsinjectie gebruiken.

Update: "Dimata speelt zeker nog in 2019." Die boodschap heeft de entourage van de aanvaller meegegeven aan Het Laatste Nieuws. Dat lijkt best optimistisch, aangezien Dimata tot deze week nog niet meetrainde met de spelersgroep van Anderlecht. HLN meldt dan ook dat de medische staf eerder uitgaat van een terugkeer na de winterstop.

Anderlecht kan offensief wel wat extra impulsen gebruiken, want de doelpuntenproductie blijft aan de magere kant. Kemar Roofe toonde zich al wat trefzekerder na een twijfelachtig debuut, maar verder heeft Frank Vercauteren weinig opties diep in de spits, mede omdat Dieumerci Mbokani deze zomer niet naar Anderlecht kwam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Dimata nog zijn nut bewijzen?

(1069 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws