Refaelov scoort na moeilijke periode: Ik ben hersteld en geniet weer

Refaelov scoort na moeilijke periode: "Ik ben hersteld en geniet weer"

Gepubliceerd: donderdag 21 november 2019 om 23:53do 21-11-2019 om 23:53

Laatste update: vrijdag 22 november 2019 om 00:23vr 22-11-2019 om 00:23

Lior Refaelov heeft na een moeilijke periode nog eens kunnen scoren voor Royal Antwerp FC. De Israëlische spelmaker zat de voorbije weken steevast op de bank, maar kreeg van Laszlo Bölöni een basisplaats tegen KAA Gent (3-2) en bedankte voor het vertrouwen met een doelpunt.

"We speelden een heel goeie eerste helft, met hoge pressing", vertelde Refaelov na de match aan Het Nieuwsblad. "Gent kwam wel op voorsprong, maar daarna kregen ze geen kansen meer. We scoorden snel na de pauze en wilden de wedstrijd afmaken, maar gingen te laag staan. Ook al had de trainer gezegd dat we hoger moesten blijven. Maar onze teamspirit was er en dat is onze kracht. We staan nu weer waar we willen staan, bij de eerste drie."

"Hoe ik me voel na een volledige match? Ik speel graag, maar heb een lastige periode achter de rug, vooral privé. Het gaat nu beter en apprecieer dat de club dit binnenskamers heeft gehouden. Ik ben hersteld en geniet weer. Dat ik de penalty mocht trappen? Wat in de media verschenen is, was niet correct. Ik heb geen problemen met Mbokani. We gaan weer vooruit als team, dat is het belangrijkste", besloot Refaelov.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws