Rode Duivels gaan voor record tegen Rusland: Aan de loting denken we niet

Rode Duivels gaan voor record tegen Rusland: "Aan de loting denken we niet"

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 22:25do 14-11-2019 om 22:25

Nacer Chadli zit momenteel in een goede periode bij RSC Anderlecht. Bij de Rode Duivels zit hij altijd in de selectie, maar niet altijd in de basisploeg. Hij hoopt dat zijn goede vorm in meer speelminuten resulteert bij de nationaleploeg.

"Dat klopt. Maar dat geldt voor mij en iedereen. We moeten het de bondscoach altijd zo moeilijk mogelijk maken om zijn basiself op te stellen. Ik hoop mijn vorm alvast door te kunnen trekken bij België", vertelde Chadli donderdag aan Sporza. "Ik denk dat we bij de Rode Duivels altijd over 25 basisspelers en nu zelfs over 29 basisspelers beschikken. Iedereen kan vanaf het begin spelen. Concurrentie is goed. Ik zal er zelf altijd voor gaan."

België is al zeker van deelname aan het Europees Kampioenschap, maar gaat vol voor de 30 op 30 in de kwalificaties. "We gaan altijd voor de winst. We moeten zo spelen om problemen te vermijden. We gaan ervan uit dat we zaterdag de wedstrijd moeten winnen om eerste te zijn. Aan de loting denken we niet zozeer, we willen gewoon alles winnen. Als we onze laatste 2 duels winnen, zetten we een record neer. Ik denk dat de groep daar wel mee bezig is. We willen ook beter doen dan de vorige generatie", besloot Chadli.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws