Bölöni reageert laconiek: Vijf voor twaalf? De voorzitter heeft een horloge

Bölöni reageert laconiek: "Vijf voor twaalf? De voorzitter heeft een horloge"

08-11-2019 11:45 Laatste update: 11:53
6

Laszlo Bölöni is niet meer zeker van zijn job bij Antwerp. Meer nog: voorzitter Paul Gheysens liet al verstaan dat zijn geduld stilaan op is. Bölöni blijft er voorlopig koel onder.

Gheysens zei zelfs dat het 'vijf voor twaalf' was. "Hij heeft een horloge", klinkt het droog bij Bölöni in Het Nieuwsblad. "Iedereen heeft er zijn eigen mening over. Dit maakt deel uit van ons métier, zeker? Een trainer staat in zulke situaties vaak alleen. Ik begrijp dat jullie een reactie proberen los te weken, maar dieper ga ik er niet op in."

Bölöni is wel degelijk bezorgd over zijn team. "Onze defensieve instabiliteit en mentale broosheid baren me zorgen. Het is moeilijk te bevatten, want als ik de spelers tijdens de rust onder mekaar bezig hoor, bespeur ik net veel zelfvertrouwen. Eens we weer op het veld komen, is het een heel ander verhaal. De stress die dan in mijn ploeg sluipt, vind ik héél bizar.”

Een laatste vraag over een mogelijk ontslag was meteen het einde van zijn persconferentie. "Ik begin opnieuw te voelen waar jullie naartoe willen. Gelieve mij te excuseren. Mijn spelers wachten op mij."