Thorup looft de mentaliteit van zijn ploeg: Het was ongelofelijk

Thorup looft de mentaliteit van zijn ploeg: "Het was ongelofelijk"

03-11-2019 22:37
5

Gent en Standard verzorgde het spektakel op speeldag veertien van de Jupiler Pro League. KAA Gent en Jess Thorup kwamen uiteindelijk als winnaar uit de bus.

De overwinning van Gent ging echter niet zonder slag of stoot. "We speelde een goede eerste helft, we controleerde zoals we dat wilden. Kort voor de rust slikken we dan die goal en de frustratie droop ervan af in de kleedkamer", doet thorup het relaas van de eerste helft tegenover Sporza.

In de tweede helft moest Gent dus uit de pijp komen om de achterstand recht te zetten. "De vechtersmentaliteit die ik in de tweede helft heb gezien was ongelofelijk. We wisten dat we thuis altijd scoren en dat gaf ons vertrouwen. Met dit soort karakter kan je dingen verwezenlijken. Het is een hele belangrijke overwinning voor ons", looft de Deen zijn ploeg.

Over de uitsluiting van Vadis Odjidja was Thorup echter een heel stuk minder tevreden. "Ik heb de beelden gezien. Voor mij is dit geen penalty", stelt hij duidelijk. "We zullen nog kijken of we in beroep gaan tegen deze beslissing."