We hebben voorlopig het geluk dat één ploeg nog slechter doet

"We hebben voorlopig het geluk dat één ploeg nog slechter doet"

31-10-2019 17:15
1

Waasland-Beveren is begonnen aan het seizoen met amper 7 op 39. Jur Schryvers weet dat dat lang niet voldoende is, maar probeert het positief te zien.

Op Standard werd het opnieuw een nederlaag. Het werd 2-0. "We hebben een paar aanpassingen geprobeerd, maar ze hebben niet meteen een oplossing geboden. Maar als je na drie minuten al op achterstand komt, begin je opnieuw slecht aan de match", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"We hebben heel de match afgezien op de flanken. Dat heeft niks met tactiek te maken, Standard wist gewoon waar de ruimte lag. Uiteindelijk krijgen we in de tweede helft nog een unieke kans op de gelijkmaker. Het was een gestolen punt geweest. Maar zulke kansen laten we al een heel seizoen liggen. Het zit gewoon niet mee. Hopelijk komt dat nog."

Waasland-Beveren heeft wel nog drie punten voorsprong op Cercle Brugge. "We hebben voorlopig het geluk dat één ploeg nog slechter doet. Al zal Cercle Brugge met zijn nieuwe trainer nog punten pakken. Het wordt dus dringend tijd dat wij ook punten beginnen te pakken."