Bookmaker zorgt voor mooie promo bij topper tussen Anderlecht en Gent!

Bookmaker zorgt voor mooie promo bij topper tussen Anderlecht en Gent!

31-10-2019 09:25 Laatste update: 18:00

KAA Gent en RSC Anderlecht sluiten donderdagavond de dertiende speeldag in de Jupiler Pro League af. Meteen een spannende partij, die nog wat leuker wordt dankzij Ladbrokes. De bookmaker heeft namelijk een mooie promotie klaar!

TOPPER! Anderlecht en KAA Gent strijden voor belangrijke punten: ontvang een Free Bet tot wel €150! KLIK HIER!

Bookmaker Ladbrokes heeft een gigantische promotie klaar voor deze partij. Bij het openen van een speelrekening krijg je namelijk een mooie free bet. Hoe groter jouw storting, hoe groter jouw free bet. Dat kan gaan tot wel 3(!) keer jouw storting.

Lees verder onder de afbeelding

KAA Gent
Zowel RSC Anderlecht als KAA Gent hopen donderdagavond ook op puntengewin. Bij Gent lijkt men te vergeten zijn wat het is om buitenshuis te winnen. Dat lukte al 5 keer op rij niet meer. Daarnaast wint het ook amper van Anderlecht in het Lotto Park. Amper 2 van de laatste 31 uitwedstrijden werden gewonnen in Anderlecht.

Ook zal Gent enkele pionnen moeten missen tegen paars-wit. Al zeker geen gehuurde Sven Kums en ook William Owusu is bijzonder twijfelachtig voor de partij. Een groot gemis voor de Buffalo's.

RSC Anderlecht
Een goed vooruitzicht dus voor de ploeg van Frank Vercauteren. Al hebben de Brusselaars één van de slechtste starten in hun geschiedenis achter de rug. Even leek er beterschap na de 4-1 winst tegen STVV, maar dat werd al snel gefnuikt door het gelijkspel tegen Eupen.

Op de koop toe moet Anderlecht het nu ook zonder Adrien Trebel doen. De middenvelder raakte geblesseerd en ligt nu in de lappenmand met onder andere Vincent Kompany, Philippe Sandler en Samir Nasri. Daarnaast is het nog onduidelijk of de o zo belangrijke Nacer Chadli fit raakt.

Conclusie
De cijfers en statistieken uit de geschiedenis spreken in het voordeel van Anderlecht, maar de Brusselaars van nu zijn niet die van weleer. Veel zal afhangen met de af- en aanwezigheid van enkele pionnen bij beide ploegen.

Toch neigen we naar winst voor de Gentenaren, die toch al enkele keren konden overtuigen dit seizoen. Geloof jij er ook in? Dan kan je mee genieten van de promotie bij Ladbrokes! Meld je aan via een van de links in het artikel.

TOPPER! Anderlecht en KAA Gent strijden voor belangrijke punten: ontvang een Free Bet tot wel €150! KLIK HIER!