KV Mechelen laat zich het kaas van het brood eten tegen STVV

30-10-2019 22:21

STVV heeft woensdag met 1-2 gewonnen op het veld van KV Mechelen. De thuisploeg leek lang op weg naar de zege, maar liet zich verrassen in de slotfase.

KV Mechelen rook tegen STVV de overwinning al, maar in het slot van de match draaide alles plotseling om. Via Togui kwam Mechelen in de eerste helft met goedkeuring van de VAR op voorsprong. Na de pauze werkte de man in het busje niet mee. Op het uur liet hij een doelpunt van Bateau afkeuren. Het zou de cruciale fase van de match blijken, want de 1-0 bleef op het bord en STVV kon het tij nog keren.

Pas tien minuten voor het einde kon Boli tegen de verhoudingen in na een corner voor de gelijkmaker tekenen. Via Suzuki namen de bezoekers zelf nog de drie punten mee naar huis. Ondanks de nederlaag blijft KV Mechelen op de derde plaats staan. STVV rukt op naar de tien plaats. De Kanaries springen over Kortrijk, Anderlecht en Eupen.