Lestienne kan leven met puntje: We hadden beide kunnen winnen

Lestienne kan leven met puntje: "We hadden beide kunnen winnen"

27-10-2019 20:46 Laatste update: 20:49
3

Standard maakte het Club Brugge flink lastig en behaalde uiteindelijk een gelijkspel. Maxime Lestienne was gelukkig met die uitslag.

Ondanks het vroege doelpunt van Standard kan Lestienne wel leven met een puntje. "Ik denk dat het een verdiend punt is voor beide ploegen", opent Lestienne zijn interview bij RTBF. "Zowel wij als Brugge hadden deze wedstrijd kunnen winnen."

Lestienne gaf ook mee dat ze Club Brugge tot in de puntjes geanalyseerd hadden. "We wisten dat er ruimte in de rug van hun defensie lag. Ik denk dat we het goed hebben proberen uit te buiten", aldus de Belg.

Lestienne heeft uiteraard ook een verleden bij Club Brugge, hij werd echter veelal positief verwelkomt. "Er waren misschien wel een paar mensen die floten op mij, maar ik voelde me toch gewaardeerd." Lestienne onderhoudt dan ook een goede band met de club. "Het is een club die in mijn hart zit", aldus Lestienne. "Maar ondanks dat ben ik toch eerst en vooral een man van standard", stelt hij de standard-aanhang nog snel gerust.