Milan (11) gaat viral door Vormer-moment: Beelden al 10.000 keer bekeken

Milan (11) gaat viral door Vormer-moment: "Beelden al 10.000 keer bekeken"

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 23:33zo 20-10-2019 om 23:33

Na afloop van Moeskroen - Club Brugge (0-1) ging de aandacht nauwelijks nog uit naar de winnende goal van Hans Vanaken. Nee, het verhaal van Ruud Vormer en twee dolgelukkige fans zorgden namelijk voor het moment van de avond. De 11-jarige hoofdrolspeler Milan De Cooman doet zijn verhaal.

De Cooman is groot fan van Club Brugge en Vormer in het bijzonder. Hij beleefde dan ook het mooiste moment uit zijn leven, toen hij in het bezoekersvak het shirt van zijn grote held kreeg. Een moment dat hij innig deelde met zijn vader. Nadien gingen de beelden de hele wereld over. Milan kan het nog altijd nauwelijks bevatten.

"Ik heb de beelden vandaag al zeker tienduizend keer bekeken. Het is wel nog steeds onbeschrijfelijk. Het was mooi, leuk, geweldig, formidabel en indrukwekkend”, probeert de jonge supporter zijn gevoel onder woorden te brengen tegenover Het Laatste Nieuws.

Papa David is eveneens nog zeker onder de indruk van het hele gebeuren. "Dit was zonder twijfel het mooiste familiale voetbalmoment van mijn leven." In tegenstelling tot zoon Milan heeft hij de beelden nog niet oneidig her kunnen bekijken. "Maar ik weet zeker dat ik het kippenvel en de tranen opnieuw zouden terugkomen”, klinkt het.

Volgende item
Milan hoopt zijn collectie in de toekomst nog uit te kunnen bouwen. "Een truitje van Hans Vanaken of de handschoenen van Simon Mignolet lijken me ook wel wat", besluit de Club-fan uit Nieuwerkerken bij Aalst.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws