Bölöni reageert op uitspraken Hairemans: Jammer dat hij zulke dingen zegt

Bölöni reageert op uitspraken Hairemans: "Jammer dat hij zulke dingen zegt"

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 09:54za 19-10-2019 om 09:54

KV Mechelen - Royal Antwerp FC is zondag niet alleen een interessante ontmoeting tussen twee subtoppers. Het betekent voor Mechelen-middenvelder Geoffry Hairemans ook een weerzien met zijn geliefde club. De liefde met Antwerp-coach Laszlo Bölöni is ondertussen iets meer bekoeld.

Sinds zijn vertrek naar Malinwa heeft Hairemans zich in meerdere interviews zeer kritisch uitgelaten over Bölöni. "Bij Antwerp kwam ik met iedereen goed overeen. Alleen met Bölöni klikte het niet. Hij gaf me geen vertrouwen en wilde me kraken. Bölöni heeft me alle mooie momenten afgepakt", klonk het onder meer.

Geconfronteerd met deze quotes reageert Bölöni met dubbele gevoelens. "Natuurlijk vind ik het jammer dat Geoffry zulke dingen heeft gezegd, maar tegelijk kan ik het ergens wel kaderen", citeert Het Laatste Nieuws. De Roemeense coach vervolgt: "Voetballers willen elke week spelen en als dat dan niet altijd het geval is, kan dat voor een bepaald ongenoegen zorgen. In die zin begrijp ik zijn uitspraken een beetje, al vind ik ze niet echt netjes."

Keuze
Bölöni had hij naar eigen zeggen niks persoonlijks tegen Hairemans. "Kijk, in het eerste jaar dat ik bij Antwerp was, heeft Geoffry wél bijna alles gespeeld. Ik heb hem ook altijd een nuttige pion gevonden, zeker in het eerste jaar na de promotie. Maar toen kreeg Geoffry er met Lior Refaelov een grote concurrent bij. Dan moet je als trainer gaan kiezen", legt hij uit.

Met zijn keuze voor Refaelov duwde hij Hairemans richting uitgang. Bölöni gunt zijn ex-pupil ondanks alle uitspraken alle succes bij KV Mechelen. "Geoffry is iemand die steeds zijn truitje wil nat maken en dat apprecieer ik. Ik hoop oprecht dat hij bij zijn nieuwe club kan uitgroeien tot een onbetwiste titularis."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws