Nieuwe wind bij Anderlecht: ‘Vercauteren zal niet uit de hand van Kompany eten’

Nieuwe wind bij Anderlecht: ‘Vercauteren zal niet uit de hand van Kompany eten’

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 16:31ma 07-10-2019 om 16:31

RSC Anderlecht heeft met de komst van Frank Vercauteren weer een sterke naam voorgesteld. Volgens Stef Wijnants zal dat voor een nieuwe wind zorgen bij paars-wit.

‘De terugkeer van Frank Vercauteren naar het Astridpark. Het is bijzonder jammer dat één van de grootste vakmannen van de laatste dertig jaar in ons land zo lang heeft moeten wachten om opnieuw aan de slag te gaan bij een topclub. Als Vercauteren ergens binnenkomt is de ruimte met zijn idee over voetbal gevuld. Ik bedoel dat héél positief’, vindt Wijnants.

‘Hij zal niet uit de hand van Vincent Kompany eten’, gaat Wijnants verder tegenover Het Belang van Limburg. ‘Nadat Philippe Clement opstapte in Genk had ik hem ook daar zien terugkeren. Vercauteren is een vakman, die bij een topclub hoort te werken. Waarom zeg ik dat nu? Want Vercauteren en de media, dat heeft eigenlijk nooit gewerkt.’

Paars-wit maakt nog kans op Play-Off 1. ‘Anderlecht zal nu een ander gelaat tonen, daarom schrijf ik hen nog niet af voor de play-offs. Bovendien is er ook voldoende talent aanwezig. Als de continuïteit er komt - want Vercauteren speelt niet elke week met een andere ploeg - dan is de weg naar boven ingezet’, aldus Wijnants.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Met akkoord?

(353 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws