Hazard geeft toe: “Met wat ik tot dusver toonde ben ik nog geen Galáctico”

Hazard geeft toe: “Met wat ik tot dusver toonde ben ik nog geen Galáctico”

30-09-2019 14:44
3

Eden Hazard krijgt kritiek bij Real Madrid. De Rode Duivel is nog niet beslissend voor De Koninklijke. Op een persconferentie voor het duel met Club Brugge in de Champions League reageert Hazard op de kritiek.

“De kritiek raakt mij niet”, citeert Het Laatste Nieuws Hazard. “Ik twijfel niet aan mezelf. Ik weet dat ik goed kan voetballen en de goals zullen wel komen. Ik wil mij niet verschuilen. Ik ben 100%. Misschien mis ik wat ritme door mijn blessure (Hazard was vier weken out, red.), maar ik voel me goed.”

“Ik besef zeer goed dat de mensen meer verwachten van mij – ’t is alsof ik elke match drie goals ga maken (lachje)”, gaat Hazard verder. “Ik ben de eerste om kritisch te zijn. Geloof me, ik werk hard opdat de fans trots zouden zijn op mij. Een keer dat het eerste doelpuntje er is, zal alles loslopen.”

Hazard geeft toe dat hij nog niet in zijn beste vorm zit. Het systeem van coach Zinedine Zidane en Real Madrid is alvast het probleem niet, geeft hij aan. “Met wat ik toonde tot dusver ben ik nog geen Galáctico. Het is aan mij om me te bewijzen. Zidane geeft mij veel vrijheid. Ik mag in balbezit bewegen waar ik ben. Ik moet niet in positie blijven. Neen, echt waar, het enige wat ontbreekt is mijn eerste doelpunt. Van zodra dát gebeurt...”