Trebel is opnieuw verdwenen bij Anderlecht: Het is een schande

Trebel is opnieuw verdwenen bij Anderlecht: "Het is een schande"

30-09-2019 11:15
18

Adrien Trebel speelde niet mee tegen Waasland-Beveren. Hij zat zelfs niet in de selectie van Anderlecht. De Waalse analist Alexandre Teklak vindt het schandalig hoe Anderlecht hem behandelt.

"Wat Anderlecht met hem doet is een schande", klinkt het bij RTBF"Je vist hem terug op tegen Club Brugge als stoplap en hij speelt zonder veel matchritme een goeie wedstrijd. Hem oppikken en dan terug bij het vuilnis zetten, dat is niet goed."

Teklak vraagt zich af waar het respect is voor Trebel. "Dit zijn dingen die gebeuren in het moderne voetbal, er is geen enkel respect voor geleverde diensten. Of je Trebel nu graag hebt of niet, wat er met hem gebeurt is echt degoutant. Ze laten hem compleet van de radar verdwijnen, hij staat niet eens meer op het wedstrijdblad." 

Trebel heeft wel een toploon, waar Anderlecht natuurlijk graag van afwil. "De speler wordt sowieso betaald voor die wedstrijden en heeft zin om te spelen. Als ik nu een speler van Anderlecht was, zou ik heel blij zijn om hem in de ploeg te hebben. Er zijn niet veel spelers die kunnen wat hij kan."