Iedereen wil Mirallas: aanvaller praat over afwijzen Anderlecht, Club én Standard

Iedereen wil Mirallas: aanvaller praat over afwijzen Anderlecht, Club én Standard

28-09-2019 07:01
5

Kevin Mirallas voetbalt sinds deze zomer voor Royal Antwerp FC. Dat is op zich best opvallend, aangezien de aanvaller ook gegeerd werd door de klassieke Belgische top. Niet alleen RSC Anderlecht en Standard Luik wilden Mirallas aantrekken, ook Club Brugge had haar oogje laten vallen op de Rode Duivel.

Bij Het Laatste Nieuws doet Mirallas het relaas van zijn woelige transferzomer. "Mijn hele familie supportert voor Standard", klinkt het. "We hebben Bruno Venanzi gebeld. Die was geïnteresseerd, maar financieel was het op dat moment niet haalbaar. Ze moesten eerst twee spelers verkopen, dat waren Carcela en Mpoku..."

"Begin juli belde men me op om bij Club Brugge langs te gaan voor een gesprek met de coach en de voorzitter", gaat Mirallas verder. "Uiteindelijk kwam het door omstandigheden niet zover. Ook Anderlecht polste. Ik had een gesprek met Vincent, maar op dat moment was het allemaal niet zo evident."

"Everton vroeg aan het begin van de zomer nog een bedrag tussen de 6 en de 8 miljoen en dat voor een speler met nog één jaar contract. Luciano belde eind mei al en liet me vanaf dat moment niet meer met rust. Ik kon niet blijven wachten op Standard", besluit Mirallas.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie