Sonck reageert na 'vreemd' interview bij KAA Gent: Geen goed idee

Sonck reageert na 'vreemd' interview bij KAA Gent: "Geen goed idee"

24-09-2019 12:00 Laatste update: 12:08
13

KAA Gent bleef zondag steken op 2-2 aan de Gaverbeek. De twee goals van Roman Jaremtsjoek mochten dus niet baten. Vreemd genoeg had die het na de match vooral over zijn gemiste kans. Wesley Sonck vraagt zich af waarom.

"Ik vind dat vreemd, want als er nu één spits is die al belangrijk geweest is voor zijn ploeg dan is het Jaremtsjoek", geeft hij aan bij Sporza. "In vijf wedstrijden in de competitie heeft hij al vijf keer gescoord. In de Europa League maakte hij er vier en gaf hij drie assists."

De spits heeft duidelijk last van faalangst. "Blijkbaar zou hij zelfs ooit eens gevraagd hebben om niet te hoeven spelen omdat hij bang was om dingen verkeerd te doen. Daarmee laat hij toch enkele zwakken plekken zien en ik vind het geen goed idee om die bloot te leggen."

Voor Sonck mag hij wel wat meer zelfvertrouwen hebben. "Jaremtsjoek heeft een succesvolle week achter de rug. Dan is het toch vreemd dat hij sprak over zijn missers. Als je er niet bent, dan ga je ze ook niet maken. Als je ze mist, betekent dat ook dat je er op het juiste moment bent."