Rode Duivels winnen alweer, verdriedubbel(!!) winst voor partij tegen Schotland

Rode Duivels winnen alweer, verdriedubbel(!!) winst voor partij tegen Schotland

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 14:22ma 09-09-2019 om 14:22

De Rode Duivels zijn goed op weg naar het EK. Bij winst tegen Schotland kunnen de tickets al bijna geboekt worden. Een overwinning is ook in de maak. Dankzij Ladbrokes kun je daar nog extra aan verdienen!

SPEEL NU MEE! Rode Duivels overtuigen ook tegen Schotland: VERDRIEDUBBEL jouw winst!

Bij het openen van een speelrekening krijg je een unieke kans om jouw winst te verdriedubbelen. Maak jij met andere woorden een juiste gok, zie jij jouw winst VERDRIEDUBBELD worden voor deze partij. Een bijzonder mooie promotie!

Onklopbare Duivels
Na de ietwat teleurstellende partij van de Rode Duivels tegen San Marino wacht nu Schotland. Een wedstrijd die ook deze keer de Belgische nationale trots moet zien te winnen. Kunnen de Schotten het Belgisch geweld tegenhouden? Dat lijkt ons alvast bijzonder moeilijk. De Rode Duivels overtuigden niet meteen tegen San Marino en wonnen 'maar' met 0-4. Dat deed het echter zonder spelers zoals Romelu Lukaku, Dries Mertens en Eden Hazard. Die eerste twee lijken er opnieuw bij te gaan zijn en zullen meteen voor dat extra beetje kwaliteit zorgen.

Of dat ook écht nodig is, is nog maar de vraag. De Schotten wonnen al 6 keer op rij niet van België en blijven op het internationale niveau maar sukkelen. De enige twee overwinningen tijdens deze kwalificatiecampagne werden behaald tegen San Marino en Cyprus. Dat belooft voor maandagavond...

Dankzij de promotie van Ladbrokes kun je jouw winst dus verdiedubbelen. Wij tippen weer héél wat doelpunten van onze Rode Duivels. Meer dan 2,5 doelpunten van de Rode Duivels staat momenteel op een nu al mooie odd van 2,40 keer je inzet. Dankzij deze promotie wordt dat dus maar liefst 7,20 keer jouw inzet! Wil je ook meedoen? Klik op één van de links of de afbeelding hieronder.

SPEEL NU MEE! Rode Duivels overtuigen ook tegen Schotland: VERDRIEDUBBEL jouw winst!

Bekijk het laatste nieuws