OFFICIEEL: Stoke City stalt Verlinden (20) in de derde divisie

OFFICIEEL: Stoke City stalt Verlinden (20) in de derde divisie

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 14:14ma 02-09-2019 om 14:14

Thibaud Verlinden - zoon van Dany - gaat de komende vier maanden aan de slag bij Bolton Wanderers. Onze landgenoot wordt nog maar eens uitgeleend door Stoke City, met 1 op 15 hekkensluiter in de tweede afdeling.

Stoke City meldt via de officiële kanalen dat Verlinden tot en met 5 januari 2020 mag gaan rijpen bij Bolton Wanderers, dat een divisie lager uitkomt. Het scheelde weinig of Verlinden had helemaal niet naar Bolton gekund. De derdeklasser wist pas vier dagen geleden een faillissement te voorkomen. Door de financiële crisis begon de club wel met twaalf strafpunten.

Na vijf speelrondes staat er nog altijd een pijnlijke -11 op de tabel. Verlinden zal het de komende maanden dus niet gemakkelijk krijgen bij het worstelende Bolton. De 20-jarige jeugdinternational zal echter blij zijn met alle speeltijd. Voorlopig bleef hij bij Stoke City steken op amper zeven optredens. Ook voor het seizoen 2019/20 was zijn perspectief slecht. Meer dan een invalbeurt van 12 minuten zat er tot op heden namelijk niet in.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws